O našej hovädzinke a ostatných dobrotách

Náš projekt KING'S BEEF (alebo tiež Kráľova Pečená Hovädzinka) vznikol z nápadu vyrábať originálny a u nás netradičný STREET FOOD nevídanej kvality ;)

Celé to začalo spojením nášho koníčka (BBQ, smoukovaním hovädzieho a bravčového) a snahy priniesť na Slovensko kvalitné barbecue.

Zameriavame sa na rôzne STREET FOOD FESTIVALY, kde nás môžete stretnúť, alebo na súkromné eventy väčších rozmerov, kde si nás môžete objednať, ako kvalitné a originálne gastro riešenie.

Čo je barbecue a ako to robíme?
Smoked barbecue je veľmi dlhá tepelná úprava mäsa pri nízkej teplote za prítomnosti dymu, kde zdroj tepla nie je priamo pod mäsom.
Pečieme v špeciálnom uzavretom "grile", ktorý voláme smouker. Používame steakové hovädzie mäso a mäsité bravčové rebierka, ktoré smoukujeme dlhé hodiny, až kým sa mäsko lahodne rozpadáva - a odtiaľ je aj názov hotového mäsa "trhané" (pulled beef).


Pečieme a varíme z čerstvých surovín od miestnych dodávateľov,
podávame v domácom pečive na mieru od miestnej, malej pekárne, alebo na kompostovateľných tanieroch, s komostovateľným príborom.

Čo u nás nenájdete?
Naše burgre neobsahujú "fašírku" mletú z odrezkov a mäsa, ktoré nemá iné využitie, ako väčšina burgrov, ktoré ste doposiaľ ochutnali. Naše mäsko nie je žiadna "žuvačková" cigánska v žemli ;).

Tešíme sa, ak ste dostali práve chuť presvedčiť sa o tom, ako chutí pravé barbecue navštívite náš stánok na najbližšej akcii ;)  


Náš tím:
Peter - menežeris, vizionár a ten, čo to vždy z technickej stránky vybaví
Peter - umelec v kuchyni, niekedy nepochopený perfekcionista, náš šéfkuchár