Ako a prečo barbecue?

Venujeme sa príprave hovädzieho a bravčového mäsa na americký spôsob (low&slow pečenie dlho a pomaly na nízkych teplotách na dubovom dreve v uzavretom grile – smokeri). Finálnym produktom je burger s týmto mäsom (Beefking burger), hranolky s mäsom a iné špeciality.

Mäso sa tak stáva mäkkým, lahodným až rozpadavým. V King´s Beef kladieme dôraz na kvalitné suroviny, špecifickú prípravu a šťavnatý výsledok. Radi Vás prekvapíme doposiaľ nepoznanou štruktúrou, vôňou a jemnosťou mäsa. 

Ak si chcete dopriať naše špecialitky a potešiť aj ďalších mäsožrútov na firemných či súkromných podujatiach, kontaktujte nás tu.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *